Trivselsgruppe 4. til 6. klasse

Det laver vi i gruppen

  • Vi skal lave vores egen bevægelsesfigur, som hjælper os til at gå på opdagelse i os selv.
  • Vi arbejder med temaer som færdigheder, værdier, relationer, udfordringer, håb og drømme.
  • Vi laver små øvelser, tegner, fortæller og lytter til hinanden.
  • Vi holder hyggepause med saft, frugt og kiks.

Formålet med gruppen er

  • At identificere og snakke om følelser.
  • At mestre udfordringer og problemer.
  • At støtte hinanden i det som er svært.

Praktisk information

Målgruppe: 4 - 6 klasse

Sted: Aulum Kirkehus

Forløb: 6 tirsdage 

Tidsrum: hver anden tirsdag kl. 12.45-14.15

Tilmelding: Kontakt kirke- og kulturmedarbejderen (se længere nede på siden)

Max 8 deltagere i en gruppe

Gruppen ledes af kirkens kirke- og kulturmedarbejdere.

I Aulum/Hodsager kirker ønsker vi at række ud og møde børn som på den ene eller anden måde kan have behov for lidt ekstra støtte eller opmærksomhed. Mange børn oplever i dag at noget ”bøvler i livet”, og kan have udfordringer af forskellig karakter. Derfor vil vi gerne som kirke være aktive medspillere i, at lave forebyggende indsatser og støtte op om børn og unges trivsel. Vi ønsker at være en kirke med kærlige udstrakte hjælpende hænder, lyttende ører og en åben favn for børn.

I trivselsgruppen har vi fokus på at lære børnene, at se indad og kigge på hvordan de er indrettet. Vi ønsker at de skal få øje på og blive bevidste om netop deres styrker, ressourcer og potentiale, og finde ud af hvordan de bedst muligt udnytter det. Vi kigger også på hvad det er der er svært og udfordrer den enkelte – og hjælper med at finde redskaber og mestringsstrategier.

I trivselsgruppen skal man ikke have særlige udfordringer for at være med, men man skal være motiveret for at arbejde med sig selv og blive taget med på en ”personlig udviklingsrejse”

Trivselsgruppen er altså med andre ord en gruppe for helt almindelige børn, med små såvel som store udfordringer, og der skal ikke være særlige forudsætninger for at dit barn kan deltage.

Trivselsgrupper er delt op i en indskolingsgruppe og en mellemtrinsgruppe. Er dit barn i udskolingen og har behov for et tilbud, se vores trivselstilbud: talk and chill.

   Dato for næste hold opstart