Minikonfirmand - efteråret 2024

Minikonfirmand er et tilbud fra Folkekirken til elever i 3. kl. Vi vil rigtig gerne invitere inden for i kirkens rum og gå på opdagelse sammen med jer i dét, der har med kirke og kristendom at gøre.

Vi skal blive klogere på, hvem Gud og Jesus er, høre fortællinger fra Bibelen, synge, besøge kirken for at lære den bedre at kende, være kreative, lege og lave forskellige sjove aktiviteter.

Til efteråret tilbyder vi et minikonfirmandforløb i form af et ugekursus for 3. og 4. klasse på Aulum- Hodsager Skole (afdelingen i Hodsager). Det foregår mandag-fredag i uge 37. Vi mødes i Hodsager Kirkehus hver dag fra kl. 15.00-17.15.

3. klasse på Aulum Kristne Friskole tilbydes minikonfirmandundervisning fordelt over otte torsdage fra kl. 14.15-15.45. Første gang er torsdag d. 19. september.

Skolerne er behjælpelige med at videresende invitation til deltagelse i minikonfirmandundervisning forud for opstart af det nye skoleår. Det er gratis at være med.

Til sidst i ethvert minikonfirmandforløb inviteres alle minikonfirmander med forældre, søskende og bedsteforældre til minikonfirmandafslutning sidst på eftermiddagen. Vi starter i kirken og slutter med let aftensmad i kirkehuset. Invitation med de nærmere detaljer sendes særskilt.

For tilmelding til minikonfirmandundervsining: se nedenfor.